Header logo
whatsapp.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Services van Rosier Auto’s

Naast autoverkoop, bieden wij ook een gevarieerd pakket diensten aan om de aan- of verkoop van uw auto zo makkelijk mogelijk te maken. Van verzekering en garantie tot financieren en leasen.

Bekijk hieronder ons totale aanbod diensten en neem gerust contact op bij vragen.

Sub Page Listing Image

Inkoop

Heeft u een auto waar u vanaf wilt? Rogier Auto’s kan u mogelijk helpen. Via onze website kunt u snel en eenvoudig uw auto taxeren en verkopen.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Zoekopdracht

Wij proberen zoveel mogelijk variatie in ons occasionaanbod te hebben. Helaas is het niet altijd mogelijk om een voorraad te hebben waarin iedereen zijn of haar droomauto vindt.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Financiering / Lease

Wilt u een (andere) auto kopen, maar betaalt u liever maandelijks? Dan is een financiering voor uw auto een optie.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Verzekering

Rosier Auto’s in Bergschenhoek werkt samen met gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen die alles voor u regelen. Of u nu op brandstof rijdt of elektrisch, onze partners hebben een verzekering op maat.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Garantie

Rosier auto's is aangesloten BOVAG-lid. Dat heeft ook voor u als koper voordelen Alhoewel al onze auto's grondig geïnspecteerd worden, kan zich na de aankoop een gebrek voordoen. Wij staan dan voor u klaar.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Onderhoud

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u (dure) reparaties. Bij Rosier Auto’s kunt u voor zowel een grote als kleine onderhoudsbeurt terecht.

Lees meer
Morgen Internet � Zorgeloos Light website